Menu

Elke maand een smaakvol en gebalanceerd menu, aangepast aan het seizoen

 Menu  vrijdagavond menu  (€35 p.p.)

  • Sprankelend aperitief met lekker hapje
  • Panisse met olijf, kappertjes en rucolamet hartige vulling en seizoenssalade
  • Pastinaak-posteleinsoep 
  • Volle rijst, linzen le Puy, butternut met miso-tahin, andijvie, koolrabi, mosterdsaus
  • Onze fameuze chocoladetaart

Kom gauw proeven!

Wil je komen eten met een groepje op een andere moment dan vrijdagavond ? Dan kan je ook een andere formule kiezen, zoals dinner met soep, hoofdschotel, dessert aan 25€.

Je kan ook meenemen of laten leveren vanaf 10 personen. 

 

Afhaalmenu kerstavond 2017 (€40 p.p.)

  •   Aperitiefhapjes : Filopakketje en fijne chutney
  •   Voorgerecht : Pastinaakpuree, geconfijte ui, prinsessen, rode wijn saus
  •   Soep : Velouté van kastanjes uit eigen oogst
  •   Hoofdgerecht : Seitan op zijn wildst, aardappelkoekje, appel met veenbessen, warmoes, wortel, dragonsausje
  •   Dessert : Panacotta van rode vruchten, marsipulani met fondant hoedje

Er is geen verplichting om het ganse menu te nemen. Je kan je eigen ovenschotels meebrengen om te laten vullen. Afhalen kan vanaf 16u.

Zoals altijd is ons menu plantaardig en suikervrij. 

Gelieve op voorhand te reserveren