Lekker plantaardig eten
Wij staan voor
Plantaardig
Verantwoord (bio en lokaal)
Smakelijk en gezellig

De Groene Waaier - Vegetarisch restaurant

 
Tijdens de kerstvakantie '22 zijn we in verlof.
 
 
We zijn een gelegenheidsrestaurant. We koken voor groepjes die we hier ontvangen of we verzorgen de catering op uw locatie.
 

 

Op vrijdag maken we afhaalgerechten voor particulieren. Gelieve ten laatste donderdagmiddag op voorhand te bestellen. Om de kwaliteit te verzekeren koken we maar een beperkte hoeveelheid. Op is op! Grotere groepjes vanaf 8 personen kunnen ook op andere dagen bestellen. 
 
 
Voor lekkere vegan gerechten ben je welkom bij De Groene Waaier. We specialiseren ons in de Ayurvedische keuken (uitsluitend vegetarisch met veelal vegan opties), maar hebben ook veel mediterrane invloeden,  het belangrijkste is dat het lekker is! We bieden ook catering aan voor evenementen.
 
De keuken en catering is dagvers, bio, fair en lokaal met een wilde kruidentuin achter het restaurant. Alle gebruikte producten en werkwijzen zijn van artisanale kwaliteit  en deskundig toegepast. Er is aandacht voor evenwicht in textuur, verschillende bereidingswijzen, de 6 smaken en kleuren.
 
Dit alles voor zowel bedrijven als particulieren (denk aan retreats, teambuilding, trouwfeest, meetings, vrijgezellenfeestjes en alle andere (feestelijke) gelegenheden) vanaf 10 personen.
 
Verder kan je bij ons ook terecht voor:
  • (Ayurvedische) kooklessen/workshops
  • Ayurvedisch voedingsadvies en massage (individueel)