Wij staan voor
Vegetarisch
Verantwoord (bio en lokaal)
smakelijk en gezellig

De Groene Waaier - Vegetarisch restaurant

 
 
We zijn een gelegenheidsrestaurant. We koken voor groepjes en verzorgen catering. 1 keer per maand zijn we open voor 'particulieren' op vrijdagavond.
We koken dan rond een thema en steeds staat een ander land centraal. De Surinaamse avond van 20 maart wordt uitgesteld tot zolang het moet. 
 
Gedurende de CORONAperiode maken wij op vrijdag ook afhaalgerechten voor particulieren. Gelieve ten laatste de woensdag op voorhand te bestellen. Om de kwaliteit te verzekeren koken we maar een beperkte hoeveelheid. Op is op !  Grotere groepjes vanaf 8 personen kunnen ook op andere dagen bestellen. We koken en bedienen op een veilige manier !  
 
 
Voor lekkere vegan gerechten ben je altijd welkom bij De Groene Waaier. We specialiseren ons in de Ayurvedische keuken (uitsluitend vegetarisch met veelal veganistische opties), maar hebben ook veel mediterrane invloeden,  het belangrijkste is dat het lekker is! We bieden ook catering aan voor evenementen.
 
De keuken en catering is dagvers, bio, fair en lokaal met een wilde kruidentuin achter het restaurant. Alle gebruikte producten en werkwijzen zijn van artisanale kwaliteit  en deskundig toegepast. Er is aandacht voor evenwicht in textuur, verschillende bereidingswijzen, de 6 smaken en kleuren.
 
Dit alles voor zowel bedrijven als particulieren (denk maar aan teambuilding, trouwfeest, meetings, vrijgezellenfeestjes en alle andere (feestelijke) gelegenheden) vanaf 10 personen.
 
Verder kan je bij ons ook terecht voor:
  • (Ayurvedische) kooklessen/workshops
  • Ayurvedisch voedingsadvies en massage (individueel)