Elke vrijdagavond maken we afhaalgerechten voor particulieren.  Gelieve uiterlijk dondermiddag op voorhand te reserveren zodat wij onze boodschappen ook tijdig kunnen doen. Om plastic te vermijden bij voorkeur je eigen ovenschotel mee brengen om te laten vullen.   

In onze keuken spelen lokale seizoensgroenten steeds de hoofdrol. Momenteel staan er pompoen, knolselder, noten, chutneys, ovenschotels en andere verwarmende heerlijkheden op het menu. Aangezien Ayurvedisch koken onze specialiteit is maken we vooral bereide gerechten.  U vindt meer informatie op onze facebookpagina.

Take out dagschotel : 16€

Take out voorgerecht en hoofdgerecht : 26€ 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        Voor groepjes vanaf 8 personen leveren we op locatie binnen het Gentse of je kan hier komen eten met een groepje vanaf 10personen. In beide gevallen maken we graag een gepersonaliseerd menu voor jou. Het menu is onderhevig aan het marktaanbod en de inspiratie van het moment.