Voortaan maken we elke vrijdag afhaalgerechten voor particulieren.  Gelieve uiterlijk dondermiddag op voorhand te reserveren zodat wij onze boodschappen ook tijdig kunnen doen. Om plastic te vermijden bij voorkeur je eigen ovenschotel mee brengen om te laten vullen.   

In onze keuken spelen lokale seizoensgroenten steeds de hoofdrol. Daarom kunt u momenteel pompoen, knolselder, noten en andere verwarmende heerlijkheden op het menu verwachten. Aangezien Ayurvedisch koken onze specialiteit is maken we vooral bereide gerechten.  U vindt meer informatie op onze facebookpagina.

Take out dagschotel : 16€

Take out voorgerecht en hoofdgerecht : 26€ 

Kerstavondmenu voor De armste week: 

Wij maken een plantaardig menu voor 20€. De helft van de prijs gaat naar het Gents solidariteitsfonds voor moeilijke tijden.

Bestellen uiterlijk ma.20dec. 12u. Afhalen op kerstavond 24dec. 16-19u. We geven iedereen een tijdstip om aanschuiven te vermijden.Bij voorkeur eigen ovenschotels meebrengen om te vullen. Zo sparen we het milieu

Voorgerecht: Lasagnette met garnituur

Hoofdgerecht: Winterpannetje met kikkererwten, poulettekes, limoenblad, pompoen en andere sezoensgroenten